0 Ressenyes

Música devocional per al benestar i l'equilibri de la dona. Escoltar aquesta música regularment amb els seus tradicionals mantres ofereix salut, harmonia, energia i vitalitat al cos, ment i ànima de la dona.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Els versos devocionals en honor de la Shakti (el aspectivo femení de Xiva) descriuen l'experiència mística de la unió de Shiva i Shakti. Realça la bellesa i la divinitat de la deessa. 53 minuts amb la meravellosa veu de Anuradha Paudwal i la musica de Craig Pruess.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

10 mantres especials de Saraswati, deessa del coneixement i saviesa. Ajuden els estudiants i professors. Donen concentració, memòria, curen la ment i ajuden en la direcció. Una hora amb l'essència de l'ésser.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

8 mantres i stutis a la deessa Durga cantats amb la magnífica veu de la senyora Devaki Pandit i amb preciosa música.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

7 mantres i cants ràpids molt devocionals en Sanskrit a la mare Durga. L'energia que surt et dóna la protecció de la mare contra els enemics, el mal d'ull, l'enveja ... Ella Sempre aquesta amb tu.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Preciós àlbum de mantres per a El Nou nascut. Per a la seva bona salut, intel·ligència, amor i Per Que Tingueu Un Futur Brillant En Aquest planeta. Una hora de Benediccions Per Que Tingueu Una bona i llarga vida assegurada.

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt