0 Ressenyes

Més de 15 mantres amb preciosa música molt ben treballada i interpretada per les millors veus de l'Índia. Més de 70 minuts de súper èxit personal i espiritual. Apte també per meditar.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

7 cants devocionals per facilitar la trobada i la recerca del Guru (el nostre mestre diví). Bona música amb artistes molt famosos.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

La vida d'Sadh Guru, els seus missatges, els seus ashrams i també una meditació guiada, tot en un anglès molt fàcil. Val la pena provar alguna cosa nova!

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Meditació activa que es practica de nit. Es respira i s'aguanta. Es respira normal. S'aixeca i es relaxa. Es fica al llit. Si es practica bé, et sentiràs més elevat que el Gourishankar (everest).

19,99€
En stock
0 Ressenyes

7 mantres cantats per Manish Vyas amb la seva veritable sensibilitat i el seu gust musical tan refinat. Cada cant és un luxe vocal i instrumental que et porta un espai sense temps de divinitat, de rés, de devoció, de gratitud, de meditació i d'alegria eterna. Més d'una hora amb els textos escrits d'un viatge cap a la benedicció.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Isha Fundation que admet qualsevol fe o ciència o cap experimenta l'estat profund de la meditació. En aquest disc, 8 temes cantats lents però intensos et permeten explorar la dimensió mística de la vida. ¡Innovador!

19,99€
En stock
0 Ressenyes

64 minuts de cants tibetans amb resos al Dalai Lama. 7 temes diferents gravats a Dharamsala.

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt