0 Ressenyes

Himnes i mantres que et donen força, vigor, longevitat, benestar, pau, vitalitat i molta salut. Extractes de Dhanvantri, Kali, Hanuman, Shiva ... Una hora de cures efectives.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Recull cada dia les benediccions escoltant aquest disc que enriquirà la teva experiència espiritual. 10 mantres de pau, amor, salut, força interior ... 76 minuts de cants amb cor i preciosa música.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Disc que explica en anglès fàcil la manera de realitzar perfectament i efectivament el rés tan important de la deessa de la Prosperitat: Lakshmi. Conté les instruccions i materials que es necessiten. Porta també uns mantres i unes cançons ideals per a aquest moment. En MP3.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Un altre magnífic àlbum de Manush Vyas, aquest cop en honor al seu guru, al que se li demana la benedicció més gran i que ens porta de la foscor a la llum. Musica perfecta de silenci i continuada inspiració. Una hora d'oceà infinit d'amor i compassió.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

6 mantres a la deessa de la fortuna i de la sort, la deessa Laxmi. Una hora de pregàries a la super potència que escolta les teves precs i els compleix.

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt