0 Ressenyes

Preciosa música instrumental molt lenta per total relaxació i meditació. 7 temes amb flauta, bambú, santoor, om, ocells, aigua i 2 mantres molt prfundos. Gairebé 80 minuts d'AMOR a Déu.

15,00€
En stock
0 Ressenyes

Exquisit àlbum de bellesa i sensibilitat. 2 ragas molt suaus amb bamboo flauta, santoor i taula que t'omplen de relaxació profunda i serenitat total. Aquesta música està dissenyada per facilitar i aprofundir un espai de calma i de pau al cor on hi ha curació i llum protectora. Una hora meravellosa amb Manish Vyas i Chinmaya Dunster

29,99€
En stock
0 Ressenyes

Màgica música instrumental de flauta Bansuri que et porta en una zona on regna la divinitat suprema. Els seus 2 temes de mitja tarda i nit tenen un efecte balsàmic tremendental. Gairebé una hora de benedicció relaxant.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Ofrena de sons de bols especialment dissenyats per a meditació i gratitud. Tot reverbera i aquesta música obre les energies divines (7 xacres) i et dóna la benedicció del Dhyanalinga.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Preciosa música de flauta per relaxació i meditació. Et porta cap a la més pura benedicció de pau eterna. Una hora de silenci intern.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

6 cants especials treballats científicament pel professor de Ayurveda per relaxar el cos, ment i ànima, i elevar l'energia espiritual. Molt recomanable per treure l'estrès, diabetis, hipertensió i problemes de cor. una hora de textos curanderos.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

64 minuts de cants tibetans amb resos al Dalai Lama. 7 temes diferents gravats a Dharamsala.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

La combinació de Prem Joshua i Manish Vyas on barregen sitar, bamboo, flauta, saxo, tempura, teclat, taula i santoor i percussió. Et farà surar els sentits amb temes meditatius en peces energètiques. Una hora sobre l'aigua del riu Ganges.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Preciosa música instrumental que et fa sentir el que és la dolça pau en el teu benestar interior. Temes que pots re escoltar milions de vegades i mai et cansaràs d'ells. Una hora des Isha de Sadhguru.

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt