0 Ressenyes

Recull cada dia les benediccions escoltant aquest disc que enriquirà la teva experiència espiritual. 10 mantres de pau, amor, salut, força interior ... 76 minuts de cants amb cor i preciosa música.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Exquisit àlbum de bellesa i sensibilitat. 2 ragas molt suaus amb bamboo flauta, santoor i taula que t'omplen de relaxació profunda i serenitat total. Aquesta música està dissenyada per facilitar i aprofundir un espai de calma i de pau al cor on hi ha curació i llum protectora. Una hora meravellosa amb Manish Vyas i Chinmaya Dunster

29,99€
En stock
0 Ressenyes

Musica especialment concebuda per calmar la ment i ajudar a treure tensions i problemes. 30 temes amb flauta bansuri de Bapu (devot del mestre Chaurasia i d'Osho). Conté també un tema amb recitació tradicional del mantra de Ganesha i un altre de pau. Teràpia musical efectiva.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Les vibracions instrumentals del so melòdic de la barreja de flauta, guitarra, sitar, veena penetren profundament i et troben a una pau dinàmica que et porta a un estat de meditació. Felicitat i tranquil·litat que et acosten més al silenci interior. De Sounds of Isha de Sadhguru.

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt