0 Ressenyes

5 cants a la mare Ganga (riu ganges) a Saraswati. Interpretats pel mestre de la veu: Pandi Jasraj. 60 minuts espirituals. (Flauta, sitar, veena, taula ...)

10,00€
En stock
0 Ressenyes

Musica instrumental moderna amb sitar molt dolç, amb flauta i taula. Sents en aquests temes gratitud, amor, bellesa i perfecció. 70 minuts sublims de llum màgica en 8 temes preciosos.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Màgica música instrumental de flauta Bansuri que et porta en una zona on regna la divinitat suprema. Els seus 2 temes de mitja tarda i nit tenen un efecte balsàmic tremendental. Gairebé una hora de benedicció relaxant.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Els ragas (música clàssica hindú) té efectes molt positius sobre el cos i la ment humana. Redueix l'estrès, el dolor, l'ansietat i et relaxa. Aquí hi ha 4 diferents amb flauta, sitar, santoor i sarod amb taula en una hora de musica molt tranquil·la.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Preciosa música de flauta per relaxació i meditació. Et porta cap a la més pura benedicció de pau eterna. Una hora de silenci intern.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

La combinació de Prem Joshua i Manish Vyas on barregen sitar, bamboo, flauta, saxo, tempura, teclat, taula i santoor i percussió. Et farà surar els sentits amb temes meditatius en peces energètiques. Una hora sobre l'aigua del riu Ganges.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Les vibracions instrumentals del so melòdic de la barreja de flauta, guitarra, sitar, veena penetren profundament i et troben a una pau dinàmica que et porta a un estat de meditació. Felicitat i tranquil·litat que et acosten més al silenci interior. De Sounds of Isha de Sadhguru.

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt