0 Ressenyes

2 hores de ioga amb el famós iogui Swami Ramdev Pranayama (respiració) i Asama (exercicis). Veus en anglès. Un DVD amb beneficis físics, mentals i espirituals.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

DVD de 2 hores amb el mestre de ioga Swami Randev, contra l'obesitat i contra la diabetis. Exercicis d'asanes, pranayames, acupressió i remeis naturals per reduir l'obesitat i llevar-se els problemes de cor, dolors lumbars, depressió i per curar-se la diabetis i evitar el cansament general, problemes de ronyons, d'ulls, impotència ... DVD de doble...

19,99€
En stock
0 Ressenyes

DVD de 2 hores amb el mestre de ioga Swami Randev, per a les dones embarassades. Per obtenir un Ninno extraordinari, amb talent i molt intel·lectual. Per evitar tenir nens mongolos, mal físicament o retardats. Per evitar deprecion, tiroides, hipertensió, vòmits, mal d'esquena durant l'embaràs. Tot gràcies als asanas, pranayames, acupressió i remeis...

19,99€
En stock
0 Ressenyes

DVD en anglès amb exercicis de ioga (asanes, pranayama, mudres, kriyas, chakra meditation ...). Milloren les articulacions, augmenten el radi de moviment i redueixen el dolor. 60 minuts des Ananda Ashram.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

DVD en anglès amb exercicis de ioga (asanes, pranayama, kriyas, Om Japa ...). Equilibrian el sistema nerviós, redueixen l'estrès, milloren la funció cardíaca, corregeixen el perfil sanguini. Creen un sistema cardiovascular ple de salut i prevenen de la hiper tensió. 60 minuts des Ananda Ashram.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

70 minuts d'exercicis de ioga per practicar a la cadira de l'oficina, sense necessitat d'espai. Ejrrcicios fàcils al principi, per després aprofundir-los. En anglès fàcil, per a una vida millor!

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt