0 Ressenyes

El clàssic Donkey Kong Junior torna en format de butxaca.Ajuda al fill de Donkey Kong a rescatar al seu pare a través d'escenaris cada vegada més complicats en els quals haurà d'evitar tota mena de trampes i els atacs d'uns ocells molt traïdors.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

El clàssic Super Mario Bros torna en format de butxaca.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

49,99€
En stock
0 Ressenyes

Els jocs clàssics de Nintendo ara en format clauer. ¡Col·lecciona'ls, hi ha quatre diferents!En Fire hauràs salvar els ciutadans d'un edifici en flames i portar-los a un lloc segur.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Porta el clàssic Mario 's Cement Factory sempre amb tu.Gràcies a aquesta versió de clauer podràs ajudar a Mario a carregar els camions de ciment en qualsevol moment i lloc.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Els jocs clàssics de Nintendo ara en format clauer. ¡Col·lecciona'ls, hi ha quatre diferents!En Parachute hauràs remar sense denscanso d'esquerra a dreta per poder salvar els paracaigudistes que cauen sense control.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Un partit de futbol en qualsevol moment i lloc.Amb l'edició de clauer del clàssic Soccer podràs gaudir de l'esport rei quan tu vulguis, amb la comoditat de portar-lo sempre amb tu.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt