per pàgina
0 Ressenyes

I dura, i dura, i dura ... fins a 7 anys amb una única pila! La durabilitat al canell. El seu color platejat amb look vintage es resisteix a qualsevol moda. Un rellotge unisex atemporal sense peròs per als amants del vintage dels 80s.

29,99€
En stock
0 Ressenyes

Aquest rellotge vintage amb estil d'època s'il·lumina amb tan sol prémer un botó i inclou característiques com ara alarma diària, funció de calendari automàtic i cronòmetre exacte a una centèsima de segon. El contrast entre el negre de l'esfera i la corretja d'acer inoxidable fa d'aquest rellotge realment agradable de veure.

65,00€
En stock
0 Ressenyes

Un rellotge digital per als entusiastes de la moda que valoren la senzillesa dels detalls. Funcions com ara cronòmetre, calendari automàtic i compte enrere 24 hores es poden trobar en aquest elegant model que, gràcies al seu escarit disseny serà d'interès no només amants del vintage sinó per a qualsevol persona a qui li apassionin els rellotges.

49,99€
En stock
0 Ressenyes

Deixant enrere la sèrie DATA BANK, nova edició de les famoses calculadora de sempre renovats en aquesta sèrie, més moderns, distintius i exclusius mantenint el que va ser sempre, un senzill rellotge-calculadora al teu canell. Una representació de la importantíssima dècada dels 80 conservant el seu disseny però amb colors d'actualitat, seguint les...

55,00€
En stock
0 Ressenyes

· LLUM LED (LLUM D'IL·LUMINACIÓ)· ALARMA AMB SO DE BRUNZIDOR· Funció snooze· FORMAT DE 12/24 HORES

14,00€
En stock
0 Ressenyes

Els homes que porten rellotges G-SHOCK són autèntics tipus durs. Recorren el seu propi camí, sense impoirtarles a on els porti. Per a això necessiten un acompanyant robust en qui poder confiar. Per això no és estrany que triïn sempre rellotges G-SHOCK de CASIO. Les seves pràctiques funcions els permeten escometre qualsevol tipus d'aventura.

99,99€
En stock
0 Ressenyes

Aquest cronòmetre digital disposa de la funció exclusiva per a àrbitres amb la qual fàcilment podràs calcular el temps necessari a afegir al partit. Disposa a més d'alarmes i memòries de temps intermedis.

49,99€
En stock
0 Ressenyes

Rellotge Casio de paret color blanc analògic amb nombres grans.

18,00€
En stock
0 Ressenyes

Rellotge Casio LA670WEGB-1BEF cronògraf fabricat en caixa de resina color or i fons d'acer inoxidable. La polsera és de acreo inoxidable en cridaner color negre, de gran flexibilitat i resistència. Per la seva gran comoditat aquest model està ndicado per practicar esports. Disposa de cronòmetre amb 7 temporitzadors regulables fins a 30 minuts. Altres...

49,99€
En stock
0 Ressenyes

Alarma d'brunzidorL'alarma amb so de brunzidor sona a l'hora ajustada.Funció de despertadorCada vegada que per l'alarma, sona de nou després d'uns minuts.Indicació d'hora normal de 12/24 horesLes hores es visualitzen ja sigui en el format 12 o 24 hores.LEDPer il·luminar l'esfera del rellotge s'usa un díode emissor de llum (LED).

14,99€
En stock
0 Ressenyes

Alarma d'brunzidorL'alarma amb so de brunzidor sona a l'hora ajustada.

9,99€
En stock
0 Ressenyes

Alarma de campanetaUna alarma de campaneta sona a l'hora ajustada.Funció de despertadorCada vegada que per l'alarma, sona de nou després d'uns minuts.MicroluzUna llum incorporada il·lumina l'esfera del rellotge des d'un lateral.

19,00€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt