0 Ressenyes

Boligraf espia amb càmera, videocàmera i micròfon.QUALITAT DE VIDEO A 720 * 480 30fps. AVI.QUALITAT DE FOTO: 1280x960. JPEGOBJECTIU GAIREBÉ indetectable, GRAVA TAMBÉ SO.POT GRAVAR TAMBÉ SO INDEPENDENT.MICRÒFON MOLT SENSIBLE, FINS A 15 METRES.BATERIA INTERNA DE 150mAh.ES LLEGEIX COM UN PENDRIVE (USB 2.0) A QUALSEVOL ORDINADOR (TOTS ELS SISTEMES...

35,00€
En stock
0 Ressenyes

Llibre amb més de 80 partitures per poder tocar amb els òrgans Casio. Inclou una introducció al teclat, pentagrama, digitacion, ritme i descripcion.Per organs de 49 i 61 notes.

10,00€
En stock
0 Ressenyes

El clàssic Donkey Kong Junior torna en format de butxaca.Ajuda al fill de Donkey Kong a rescatar al seu pare a través d'escenaris cada vegada més complicats en els quals haurà d'evitar tota mena de trampes i els atacs d'uns ocells molt traïdors.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

El clàssic Super Mario Bros torna en format de butxaca.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

25,00€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Els jocs clàssics de Nintendo ara en format clauer. ¡Col·lecciona'ls, hi ha quatre diferents!En Fire hauràs salvar els ciutadans d'un edifici en flames i portar-los a un lloc segur.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Porta el clàssic Mario 's Cement Factory sempre amb tu.Gràcies a aquesta versió de clauer podràs ajudar a Mario a carregar els camions de ciment en qualsevol moment i lloc.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Els jocs clàssics de Nintendo ara en format clauer. ¡Col·lecciona'ls, hi ha quatre diferents!En Parachute hauràs remar sense denscanso d'esquerra a dreta per poder salvar els paracaigudistes que cauen sense control.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Un partit de futbol en qualsevol moment i lloc.Amb l'edició de clauer del clàssic Soccer podràs gaudir de l'esport rei quan tu vulguis, amb la comoditat de portar-lo sempre amb tu.Característiques:-Funció d'alarma i rellotge.-Funciona amb 2 bateries de LR44 (incloses).

19,99€
Esgotat
Esgotat
0 Ressenyes

Detector de bitllets falsos amb bateria Característiques - Els bitllets d'Euro i lliures esterlines poden ser introduïts en qualsevol posició. - La unitat pot ser programada per expulsar els bitllets per davant i per darrere. - 4 Funcions de detecció: Tinta magnètica, codi magnètic, infrarojos i mida dels bitllets. - La pantalla es reinicia passats 15...

119,99€
En stock
0 Ressenyes

Patinet elèctric.Característiques principals:Disseny d'alumini plegable amb un clic.Bateria de Liti LG 5,2A.Potent motor de 300W.Rodes de 6,8 ".Display LCD: Indicador de velocitat / Distància recorreguda / Capacitat de la bateria.3 Velocitats.Incorpora llum davantera de LED i llum vermella de seguretat.Manillar amb gir 360º.Velocitat màxima 25km /...

299,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt