0 Ressenyes

Preciosa música instrumental molt lenta per total relaxació i meditació. 7 temes amb flauta, bambú, santoor, om, ocells, aigua i 2 mantres molt prfundos. Gairebé 80 minuts d'AMOR a Déu.

15,00€
En stock
0 Ressenyes

Màgica música instrumental de flauta Bansuri que et porta en una zona on regna la divinitat suprema. Els seus 2 temes de mitja tarda i nit tenen un efecte balsàmic tremendental. Gairebé una hora de benedicció relaxant.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Preciosa música de flauta per relaxació i meditació. Et porta cap a la més pura benedicció de pau eterna. Una hora de silenci intern.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

3 preciosos cants de l'islam Sufi perfectes per meditació en pau o per gira i donar voltes com la pràctica sufí i perdre la consciència del cos. Preciosa música amb sarod, santoor, teclat i percussió, amb Manish Vyas.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Preciosa música instrumental que et fa sentir el que és la dolça pau en el teu benestar interior. Temes que pots re escoltar milions de vegades i mai et cansaràs d'ells. Una hora des Isha de Sadhguru.

19,99€
En stock
0 Ressenyes

Tècnica per primer tenir un somni profund que permet despertar-nou i amb energia, i que després permet trancender el cos amb l'altre món. Explicacions en anglès molt fàcil. És el nivell més elevat del ioga nidra.

19,99€
En stock
Mostrant% 1 $ d -% 2 $ d de% 3 $ d articles

Tornar a dalt