Philips MCM1150

30000611

Nova

Escolta els teus temes favorits al teu reproductor de música portàtil amb USB directe i entrada d'àudio. La microcadena de Philips també reprodueix MP3-CD i CD-R / RW, i disposa d'altaveus Bass Reflex per uns greus potents i espectaculars.

99,99€

 característiques:

    
El sistema d'altaveus Bass Reflex ofereix un so potent i més profund El sistema d'altaveus Bass Reflex ofereix uns greus profunds amb altaveus de reduïdes dimensions. Es distingeix dels sistemes convencionals en què s'ha afegit un túnel de greus alineat acústicament amb el woofer, que optimitza el límit de baixa freqüència del sistema. El resultat són uns greus millor controlats, més profunds i amb menor distorsió. El sistema fa ressonar la massa d'aire al túnel de greus perquè vibri com un woofer convencional. Juntament amb la resposta del woofer, el sistema amplia la totalitat de sons de baixa freqüència, creant uns greus realment profunds.
    
Sintonitzador digital amb presintonies per a més comoditat Només cal sintonitzar l'emissora que vols preajustar i mantenir premut el botó de presintonia per memoritzar la freqüència. Pots emmagatzemar emissores de ràdio presintonitzades i així podràs sintonitzar les teves emissores preferides ràpidament sense necessitat de buscar les freqüències manualment.
    
Entrada d'àudio per reproduir música arreu La connexió d'entrada d'àudio permet la reproducció directa de contingut d'entrada d'àudio de reproductors portàtils. A més dels avantatges de gaudir de la teva música preferida amb la qualitat de so superior que ofereix el sistema d'àudio, l'entrada d'àudio també és extremadament còmoda ja que només has de connectar el teu reproductor de MP3 portàtil al sistema d'àudio.
    
Control digital del so que optimitza els paràmetres de tots estil musical El control digital del so (DSC) t'ofereix la selecció de diversos controls presintonizados que pots utilitzar per optimitzar els rangs de freqüència de determinats estils musicals. Es pot triar entre equilibrat, clar, potent, càlid i brillant. Totes aquestes maneres fan servir tecnologia d'equalització gràfica per ajustar automàticament el balanç de so i destacar les freqüències de so més importants de l'estil musical triat. A més, el control digital del so t'oferirà la possibilitat de treure-li el major partit a la música en ajustar amb precisió el balanç de so fins adaptar-lo al tipus de música que estàs reproduint.
    
Reprodueix MP3-CD, CD i CD-R / RW MP3 significa "MPEG 1 Audio nivell 3". MP3 és una revolucionària tecnologia de compressió amb la qual pot reduir-se fins a 10 vegades la mida d'arxius musicals digitals molt grans sense degradar substancialment la seva qualitat de so. MP3 s'ha convertit en el format estàndard de compressió d'àudio a Internet, ja que agilitza i facilita la transferència d'arxius d'àudio.
    
USB directe per reproduir música MP3 fàcilment Gràcies a la completa capacitat de transferència d'arxius, pots gaudir fàcilment de la comoditat d'accedir a més música digital a través de l'USB directe integrat.
    
Carregador de CD motoritzat per facilitar l'accés La porta frontal lliscant motoritzada aporta encara més estil al elegant disseny del sistema. Sempre que vulguis canviar la selecció de música i, amb tan sols prémer un botó, aquesta porta per als CD moderna però funcional llisca cap amunt i cap avall amb suavitat. Seu i gaudeix del rendiment acústic dinàmic mentre veus el disc en reproducció per la finestra transparent.

Escriviu una valoració

Philips MCM1150

Philips MCM1150

Escolta els teus temes favorits al teu reproductor de música portàtil amb USB directe i entrada d'àudio. La microcadena de Philips també reprodueix MP3-CD i CD-R / RW, i disposa d'altaveus Bass Reflex per uns greus potents i espectaculars.

Tornar a dalt