Gears of War: Judgment

10010009

Nova

Torna l'aclamada saga Gears of War amb una nova entrega en forma de preqüela dels esdeveniments vistos fins ara en la franquícia.

Aquest producte ja no està en estoc

10,00€

Gears of War: Judgment transcorre quinze anys abans del primer lliurament de la sèrie, amb Braid i el seu esquadró sent jutjats i acusats de desertar, rebutjar el compliment d'ordres, robar armament militar i posar en perill la vida de milions de persones. L'acció transcorre en Halvo Bay on està assentada l'Acadèmia de la Guàrdia Onyx.

Gears of War: Judgment presenta un nou sistema de joc multijugador basat en les classes, cada un dels equips, GOG i Locust, es divideix al seu torn en diferents classes cadascuna amb armes i habilitats especifiques atorgant així un enfocament més estratègic i cooperatiu a les partides.

Gears of War: Judgment és el lliurament més intensa i desafiant de tota la saga Gears of War, amb una campanya que ens permetrà viure per primera vegada els fets del Dia de l'Emergència - l'esdeveniment clau i punt d'inflexió de l'univers Gears of War - i que posarà a prova les nostres habilitats en els seus renovats i competitius maneres multijugador. Disponible en exclusiva per a Xbox 360, la saga Gears of War ha venut més de 18 milions de còpies a tot el món i ha redefinit les bases del gènere d'acció.

característiques:

- La Campanya més intensa: Ambientat anys abans dels esdeveniments de la trilogia Gears of War, "Judgment" narra la història de l'Esquadró Kilo, un comando liderat per dos vells coneguts de la saga: Damon Baird i Augustus Cole. A ells s'uniran nous personatges com Sofia Hendricks i Garron Paduk, en el seu intent per salvar l'assetjada ciutat de Halvo Bay d'un nou i terrible enemic.

- Planeta Sera: Uneix-te fins amb tres amics a través de Xbox LIVE i descobreix un planeta Sera a la vora de l'aniquilació per la imparable amenaça Locust. Un nou punt de vista d'una de les sagues més aclamades en la història dels videojocs.

- Missions Classificades: Per primera vegada en la saga, Gears of War: Judgment inaugura un revolucionari sistema anomenat "Missions classificades que alterarà elements de la manera Campanya com esdeveniments i escenaris per oferir una experiència nova quan la juguis per 2ª vegada o posteriors.

- Combat més ràpid i intens: Gears of War: Judgment ens retorna als orígens de la saga, capturant la veritable essència de "Gears" i ajustant la jugabilitat per oferir-nos combats més ràpids i plens d'acció que mai.

- Nou sistema de reaparició: Gears of War: Judgment inclou un nou sistema de reaparició intel·ligent, tant en la Manera Campanya com en el multijugador. Aquest nou sistema fa que cada combat sigui únic, ja que el tipus d'enemic, on i quan aparegui varia en cada nova trobada.

- Noves experiències Multijugador: Gears of War: Judgment ofereix experiències multijugador completament noves, entre elles la Manera overrun, un emocionant manera que permet als equips de cinc jugadors passar d'manejar als Locust i als soldats de la CGO. Cada bàndol disposarà de diferents tipus d'unitats, amb característiques i habilitats úniques.

Escriviu una valoració

Gears of War: Judgment

Gears of War: Judgment

Torna l'aclamada saga Gears of War amb una nova entrega en forma de preqüela dels esdeveniments vistos fins ara en la franquícia.

Tornar a dalt