La Nostra Historia

En 1983 després d'estar més de 45 anys en el Marroc treballant en la industria tèxtil, la nostra empresa familiar és trasllada a Barcelona. Havent-hi gran demanda de productes elèctrics inaugurem la botiga Sai Maya. El significat del nom és procedent de la cultura hindú, d'on som. La paraula Sai significa Mare i la paraula Maya significa Il-lusio.”La Mare de l´Il-lusio.”

L'era del jocs manuals electrònic tot just començava, important els més famosos el moment, Game & Watch de Nintendo. A partir d'aquest moment incorporem totes les novetats del sector dels videojocs. Des de la primera Atari fins a la més recent Playstation 4, passant per Nintendo, Master System, Super Nintendo, Sega Megadrive, Sega Saturn, Nintendo 64, Dreamcast, Playstation, Playstation 2, Playstation 3, Xbox, Xbox 360, Game Boy, Game Boy Advance, Nintendo DS, Xbox One, PC…

Després, a poc a poc, ens introduïm al mercat dels aparells electrònics de les gran marques, Sony, Aiwa, Sanyo, Philips, sempre treballant amb els preus més competitius. Fem vendes a l'engros i al detall. Gràcies a la gran demanda i als clients fixes (contents amb el tracte rebut), començarem a cercar noves incorporacions per engrandir el negoci, introduint els rellotges Casio i de tot tipus, escacs electrònics, estacions meteorològiques, calculadores, telefonia convencional, equips de música, ràdios per cotxe, orgues, agendes electròniques, fins a arribar a les noves tecnologies portàtils com la telefonia mòbil, tablets, GPS, MP5...

Amb quasi 32 anys d'experiència en el sector i amb la instal-lacio de grans multinacionals i grans superfícies va afectar la nostre empresa familiar, començar-em un nou projecto, sense menysprear tot l'anterior. Introduir i expandir la cultura hindú a l'Espanya. Aquest projecte intenta involucrar les dues cultures i enriquir-les.

Començar-em a l´importació de llibres en angles de ioga, meditació, tantra, respiració, mudras, auto ajuda, biografies, chakras i relaxació. El interès generat de totes aquestes matèries i que tots els llibres eren en angles, els clients demanar-en llibres en castella. Un cop aconseguit els acompanyem de discs de música relaxant instrumental i de mantras, estàtues i figures de diferents deus i deesses, postals, teles i objectes varis per la pràctica del ioga, relaxació i meditació.

Ara, estem amb un repte molt més innovador, encara que mes fred, ja que no hi ha el tracte humà del que estem acostumats, la venda online. Per la gran competència que existeix ens hem vist obligatoriament aquesta nova etapa, esperant que tot sigui com sempre. Encara mantenim els nostres clients des de el principi del negoci fins al moment actual, ja que estem molt orgullosos de la fidelitat que sempre ens han demostrat. Per tant, gràcies a tots.


Tornar a dalt