Nuestra Historia

En 1983 despres d´estar mes de 45 anys en el Marroc treballant en la industria textil, la nostre empresa familiar es treslada a Barcelona. Havent gran demanda de productes electrics inaugurem la botiga Sai Maya. El significat del nom es procedent de la cultura hindu, d´on som. La paraula Sai significa Mare i la paraula Maya significa Il-lusio.”La Mare de l´Ilu-sio.”

L´era del jocs manuals electronic tot just començava, important els mes famosos el momento, Game & Watch de Nintendo. A partir d´aquest moment incorporem totes les novetats del sector dels videojocs. Desde la primera Atari fins la mes recent Playstation 4, passant per Nintendo, Master System, Super Nintendo, Sega Megadrive, Sega Saturn, Nintendo 64, Dreamcast, Playstation, Playstation 2, Playstation 3, Xbox, Xbox 360, Game Boy, Game Boy Advance, Nintendo DS, Xbox One, PC…

Despres, poc a poc, ens introduim al mercat dels apparels electronics de les grand marques, Sony, Aiwa, Sanyo, Philips, sempre treballant amb els preus mes competitius. Fem vendes a l´engros i al detall. Gracies a la gran demanda i als clients fixes (contents amb el tracte rebut), començcarem a cercar noves incorporacions per agrandir el negoci, introduint els rellotges Casio i de tot tipus, escacs electronics, estacions metereologiques, calculadores, telefonia convencional, equips de musica, radios per cotxe, orgues, agendes electroniques, fins arribar a les noves tecnologies portatils com la telefonia movil, tablets, GPS, MP5...

Amb quasi 32 anys d´experiencia en el sector i amb la instal-lacio de grans multimacionals i grans superficies va afectar a nostre empresa familiar, començar-em un ou project, sense menysprear tot l´anterior. Introduir i expandir la cultura hindu a l´Espanya. Aquest projecte intenta involucrar les dues cultures i enriqueir-les.

Començar-em a l´importacio de llibres en angles de ioga, meditacio, tantra, respiracio, mudras, auto ajuda, biografies, chakras i relaxacio. El interes generat de totes aquestes materies i que tots els llibres eran en angles, els clientes demanar-en llibres en castella. Un cop aconseguit els acompanyem de discs de musica relaxant instrumental i de mantras, estatues i figures de diferents deus i deeses, postals, teles i objectes varis per la practica del ioga, relaxacio i meditacio. Ara, estem amb un repte molt mes innovador, encara que mes fret, ja que no hi ha el tracte huma del que estem acostumbrats, la venda online. Per la gran competencia que existeix ens hem vist obligatoriament aquesta nova etapa, esperant que tot sigui com sempre. Encara mantenim els nostres clientes desde el principi del negoci fins el moment actual, ja que estem molt orgullosos de la fidelitat que sempre ens han demostrat. Per tant, gracies a tots.


Scroll To Top